PRÁVĚ ČTETE

Jak bude vypadat ženich této sezony?

Jak bude vypadat ženich této sezony?

S novým rokem se nám pomaličku začíná rozjíždět i nová svatební sezóna. Z každé strany se na nás valí trendy na rok 2013. Já jsem se nimi trošku prohrabovala a musím vám říct, že krásnějšího ženicha si letos ani neumím představit. Stačí k tomu trošičku odvahy pustit se svým vlastním směrem. A co nám tedy přinese tento svatební rok?

Různé vzory
Nebojte se je trochu promíchat. Například při kombinaci kostek postupujte a vrstvěte od největší kostky po nejmenší, snažte se držet v jedné barevné linii, případně volte jemnější odstíny v kombinaci s jedním výraznějším.

:: 1 2 3 4 ::

Kšandy

Tato nejen pomůcka, jak udržet kalhoty na tom správném místě, se postupně vrací do módy. A já musím podotknout, že pánům velice sluší. Šle určitě nekombinujte s klasickým svatebním oblekem. Jsou spíše vhodné pro “uvolněnější” svatební outfit ženicha.
:: 1 2 3 4 ::

Barvy

Velmi mě pobavilo, že nejčastější barvu, kterou najdete v oblečení ženicha z reálných svateb ze zahraničí, byla právě růžová. Buď jsou muži za hranicemi odvážnější, nebo jejich partnerky umí jak na ně. Já osobně si myslím, že vzhled ženicha by měl být osvěžen alespoň nějakým tím barevným detailem, když už nebude “za hrdinu” a nevezme si rovnou například červeně páskovanou košili.

:: 1 2 3 4 ::

Motýlky a tenké kravaty

Vyúžené kravaty se u nás usídlili už před několika lety a dnes už není žádný problém narazit na ně i v různých barevných variacích. K tomu se tuto sezónu přidávají také motýlky. Nejen ty klasické v odstínech bílé, černé nebo šedé. Určitě nic nezkazíte barevným motýlkem, ať už jedné barvy nebo s barevným potiskem.

:: 1 2 3 4 ::


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba