PRÁVĚ ČTETE

Smích, slzy, Slovácko a slivovice

Smích, slzy, Slovácko a slivovice

fotografie Photo Nejedlí
lokalita Velehrad

Většina přátel a rodiny Katky a a Radka je od chvíle, kdy jim oznámili, že se budou brát, děsila tím, jak stresující záležitostí svatba je, že si svatební den novomanželé nikdy neužijí, nebudou mít ani chvilku pro sebe, a tak dále. Pojďme se společně podívat na to, jestli to byla pravda a jak to všechno zvládli.

katerina-radek-01   katerina-radek-02
katerina-radek-03   katerina-radek-04

Jejich příběh

Nemusí to tak být, pokud nechcete a máte kolem sebe úžasné lidi, kteří vám pomáhají s přípravami během celého roku i samotného dne D. A hlavně partnera, který chce mít ze své svatby pořádnou party, podobně jako vy. Dokonce i maminky, které pár dnů před svatbou nevěděly, kde jim hlava stojí a bály se mnohem víc než my, že bude pršet, koláčků a zákusků nebude dostatek pro všechny svatebčany, nestihne se pořádně uklidit celý dům a stovek dalších možných nástrah, byly v den svatby překvapivě klidné a radovaly se s námi. A že nám bez našeho vědomí zaskládali prakticky kompletně celou baziliku lešením, na což jsme přišli týden před obřadem? No a co, máme tak lehce punkové fotky.

katerina-radek-05
katerina-radek-06   katerina-radek-07
katerina-radek-08

Jejich svatba

S Radkem jsme si užívali všechno od brzkých ranních hodin – v mém případě kadeřnici, líčení, oblékání svatebních šatů (WOW!), první slivovičku v úzkém kruhu nejbližších přátel a rodiny. Ranní mraky se během dopoledne rozplynuly a celým dnem nás provázelo sluníčko, Raďa přijel ze 120 km vzdálené vesnice přesně ve chvíli, kdy jsem v zrcadle zhodnotila, že vypadám překrásně a nasazovala si závoj, kněz během obřadu všechny rozesmál a některé i rozplakal, v restauraci se s našimi téměř 90 svatebčany poprali více než statečně (i když byli lehce v šoku z toho, že se u nich ještě nikdy nevypilo tolik slivovice, jako na naší svatbě), kapela všechny bavila až do ranních hodin a všichni byli prostě skvělí!

katerina-radek-09   katerina-radek-10
katerina-radek-12   katerina-radek-11
katerina-radek-13

Rada na závěr

Po obědě jsme si s Jindrou a Pájou z bezkonkurenčního dua Photo Nejedlí, kteří nám dělali i předsvatební fotografie při lezení po skalách, užívali odpoledního focení v přírodě, v mlýně, u vody a královsky se při tom všichni bavili. Vytáhli si nás ven ještě jednou, a to za tmy, když už kapela vyhrávala a nikdo nás tak nepostrádal. Výsledek posuďte sami. Naše svatba byla mnohem lepší, než jsme doufali. A ještě teď všichni naši blízcí vzpomínají, jak skvěle si celý den a noc užili. Moje rada na závěr? Je to váš den, který neuvěřitelně rychle uteče, tak si jej rozhodně nenechte nikým a ničím zkazit. Mimochodem, manželství si skvěle užíváme, takže další jízda vás čeká záhy poté.

katerina-radek-14   katerina-radek-15
katerina-radek-16
katerina-radek-17   katerina-radek-18
katerina-radek-19
katerina-radek-20   katerina-radek-21
katerina-radek-22

fotografie Photo Nejedlí / svatební šaty Svatební studio Dany Svozílkové / vizáž Beauty by Teri / oblek Feratt /motýlek bubibubi ties / dort a sladký bar Cukrárna Jako doma, Velehrad / kytice a květinová výzdoba Květinářství Žaneta, Uherské Hradiště / restaurace Vegacentrum, Velehrad


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba