PRÁVĚ ČTETE

5 Instagramových účtů, které se vyplatí sledovat...

5 Instagramových účtů, které se vyplatí sledovat

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím 5 instagramových účtů, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus, nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie.

Wedding Sparrow

instagramove-ucty-wedding-sparrow

Kdo to je: Wedding Sparrow je svatební blog, ale ne jen tak ledajaký. Je to jeden z prvních blogů, který je zaměřen pouze na svatební fotografie focené na film. Obrázky, které na tomto blogu najdete, jsou plné přirozeného světla, jemnosti a neuvěřitelné lehkosti.

Kde je najdu: @weddingsparrow

Floretally

instagramove-ucty-floretally

Kdo to je: Floretally je květinové studio, které vzniklo jen nedávno na Slovensku. Přiznám se, že o něm více nevím. Ale jejich tvorba a fotografie jsou okouzlující. Věřím, že o tomto studiu budeme ještě hodně slyšet.

Kde je najdu: @floretally

Couple of Prague

instagramove-ucty-couple-of-prague

Kdo to je: Jak už je poznat z názvu, za značkou Couple of Prague stojí pohodový mladý pár fotografů, Lukáš a Eliška z Prahy, kteří ale za svatbami cestují po celém světě. Oba milují přírodu, co je na jejich fotografiích hodně znát, toulky po kavárnách a východy slunce.

Kde je najdu: @coupleofprague

Gabriela Jarkovska Photography

instagramove-ucty-gabriela-jarkovska

Kdo to je: Na fotografie od Gabriely Jarkovské jsem natrefila díky workshopu, který začátkem tohoto roku uspořádali moji oblíbení Peter & Veronika. Je to mladá fotografka, jejíž záběry plné citu a lásky si na první pohled zamilujete.

Kde je najdu: @theeyeofstrolka

Cool Flowers

instagramove-ucty-cool-flowers

Kdo to je: Cool Flowers je online květinářství se širokou nabídku kytic, květinových košíků a úžasných květinových krabic. Mně osobně se nejvíc líbí květinová krabice s makronkami, která je ideálním dárkem pro milovníky květin a sladkostí.

Kde je najdu: @coolflowers_cz


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba