PRÁVĚ ČTETE

Proč byste jako svatební dodavatelé měli používat ...

Proč byste jako svatební dodavatelé měli používat odznáčky

Jednou z možností, jak dostat svou práci před zraky nových potenciálních klientů, je zveřejnění. Ať už se jedná o zveřejnění v tištěném magazínu nebo online na blogu, v zahraničí nebo u nás “doma”, měli byste tento úspěch patřičně oslavit. Od sdílení této informace na sociálních sítích, až po přes příspěvek na vašem blogu, je zde opravdu mnoho cest, jak se o tuto událost podělit s širším publikem.

Mnoho svatebních blogů, hlavně těch v zahraničí, nabízí odznáčky označené jako “Featured On”, dodavatelům, jejichž práce byla na jejich stránkách zveřejněna. Já tuto možnost nabízím také a odznáčky “Jsem Originální” naleznete zde. Ale proč byste měli tyto odznáčky použít na svých stránkách? Zde je na to pár důvodů:

Budování vztahů a povědomí mezi dodavateli a vydavateli

Tomu, kdo vaši práci uveřejnil, se očividně líbí co děláte, a proto vám poskytl prostor a možnost dostat se do povědomí většího okruhu potenciálních klientů. Touto cestou mu můžete poděkovat za zveřejnění a navíc, zpětné odkazy jsou skvělou cestou, jak si zvýšit SEO. Ať už na stránkách vydavatele nebo na vašich vlastních.

Důkaz pro potenciální klienty

Tím, že na svou stánku přidáte odznáček s informací o uveřejnění, získáváte tím v očích klienta jakýsi kredit, dobrou pověst. Když navštíví vaši stránku a vidí například na boční liště odznáčky svých oblíbených svatebních blogů, vzbudí to u nich důvěru. Vědí, že odvádíte dobrou práci, která si zaslouží být zveřejněna.

Kde tyto odznáčky hledat

Často vám je vydavatel zašle spolu s informací, že vaše práce byla na jeho stránkách nebo v tisku uveřejněna. Já mám v tomto směru velké mezery a rozhodně se musím polepšit. Určitě ale tyto odznáčky naleznete na stránkách, kde získáte více informací o tom, jak danému vydavateli zaslat svou práci. Třeba jako zde

Rada na závěr:

Odznáček vždy prolinkujte přímo na danou práci, která byla na stránkách uveřejněna. Potenciální klient se tak dostane rovnou k vašemu příspěvku a k vaší práci. Mít svou práci publikovanou je skvělé pro každý byznys a vaši důvěryhodnost, a odznáček s informací o uveřejnění je jednoduchý způsob, jak oslavit tuto událost!


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba