PRÁVĚ ČTETE

Svatební šaty značky Watters

Svatební šaty značky Watters

V zahraničí se tato značka svatebních šatů řadí k jedné z nejvyhledávanějších již více než 25 let. Co vás asi zaujme na první pohled je nápaditý design těchto šatů, které se budou hodit jak pro svatby u nás, klidně i na zámku, tak i na vysněnou svatbu na mořské pláži. Těmto šatům nelze upřít jejich originalita a kvalitní materiály. Řadu z nich zdobí krystaly Swarovski.


Vše začalo před mnoha lety v Kalifornii s několika málo ručně vyrobenými šaty pro rodinu a přátele. Šaty s krásným a zajímavým designem určené pro zvláštní příležitosti na trhu chyběly a tak byla možnost tuto mezeru zaplnit jasnou volbou. Od konce 80. let si již značka Watters ve svatebním průmyslu získala značného věhlasu.

Hlavní tváří a zakladatelkou je módní návrhářka Vatana Watters, která stále stojí v jádru společnosti a udává ten správný směr designu šatů. Jejím cílem je, jak sama uvádí: “odrážet ducha času“. Vatana konstatuje, že design je tím, kde to začíná, ale rozhodně nekončí. A proto společnost Watters současně klade velký důraz na kvalitu šatů a jejich přístupnost.

Pro Watters je charakteristické, že do jejich portfolia nepatří pouze šaty svatební, nýbrž i elegantní modely šatů vhodné pro různé formální příležitosti. Společnost v současnosti pokračuje ve vývoji a nabízí nejen luxusní svatební šaty, nýbrž i šaty pro družičky a svatebčanky či pro jiné formální příležitosti a mladistvé šaty vhodné na párty pod značkami kolekcí Watters, Wtoo, Collection 20, Seahorse a D.I.D.

A ptáte se, jak jsem objevila právě svatební šaty Watters? Narazila jsem na ně, když jsem hledala novinky na našem trhu, které by se ale něčím lišily od běžné nabídky. Myslím, že právě tyto šaty k nám mohou do budoucí svatební sezony přinést něco nového. Já jsem se na první pohled zamilovala do modelu Olivia. I když mám ráda bílou klasiku, jemný růžový odstín jim dává tu správnou jiskru. Každopádně nic nepředstaví tuto značku lépe než šaty samotné. Kolekci Wtoo značky Watters můžete najít ve svatebním salonu Magnolia. Rozhodně se tam na ně zajděte podívat.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba