PRÁVĚ ČTETE

Kolekce pro Jaro ale i Léto 2012 od Lucia Štofej

Kolekce pro Jaro ale i Léto 2012 od Lucia Štofej

 

Snová atmosféra, tajemné lesní víly, magická příroda, květiny – to jsou hlavní motivy nové jarní kolekce slovenské šperkařky Lucie Štofej.
Cítit z ní hluboký zájem o kvalitu materiálů s důrazem na jemnost a přirozenost. Kolekce sestává převážně z lehoučkých ozdob do vlasů a svatebních podvazků.

 

 

Najdete v ní květiny připomínající lekníny na vodní hladině. Ty jsou i přes své velikosti, s desítkami ručně sešitých tylových lupínků, lehké jako pírko. Květový věneček s perlami či čelenky se šifonovými květy jsou jakoby shromážděné na rozkvetlé pohádkové louce.

 

 

Možná chcete být i trošku tajemná a váš účes doplnit krátkým nadýchaným závojem zakrývajícím obličej jen zčásti. Zazářit se vám podaří i s hřebínky do vlasů, které byly doplněny starodávnými krajkovými stuhami. Některé z nich Lucia objevila v malebných starožitnictvích evropských městeček, jiné jsou zapomenutými, ale opatrovanými poklady slovenských babiček.

 

 

Jak říká samotná Lucia: “Při tvorbě nejnovějších doplňků jsem se snažila o to, abyste se při jejich nošení cítili pohodlně, oslnivě a přitažlivě zároveň. Věřím, že potěší (nejen) nevěsty, které rády sní, nechají se okouzlovat a okouzlují.”

 

 

Další okouzlující díla kreativní Lucie Štofej najdete na jejich stránkách, a jestli chcete vědět, co má Lucie nové, koukněte i na její facebook. A nebojte se, ta opravdu letní kolekce je už někde na cestě…

 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. […] její kolekci svatebních doplňků jsem vám představovala už strašně dávno. Bylo to ještě v roce 2012. Rok na to se Lucce narodila krásná dcerka Grétka a většinu svého času do letošního […]

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba